Beoordelingen van Late Night BBQ Amsterdam

Recente recensies van Late Night BBQ Amsterdam

5 sterren na 49 reviews

, 15-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig goed en lekker eten. Vlees perfect gaar. Lekkere smaak ook. Alles goed verpakt en binnen de geschatte tijd afgeleverd. Xoxo

, 18-09-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en lekker eten! Ik had 17:40 een bestelling geplaats voor 18:00 en werd een paar minuten erna door het restaurant gebeld om mij in te lichten dat een gedeelte van mijn bestelling pas om 18:30 klaar kon zijn. Daarna boden ze mij voor het ongemak aan om een mijn bestelling gratis te upgraden naar een iets duurdere bestelling die wel om 18:00 klaar zou zijn. Dat waardeerde ik.

, 25-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snelle bezorging, vriendelijke bezorger, veel eten, menu is zeer uitgebreid Keep up the good work. Hele tevreden klant!

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Kk lekker

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgdtijd duurde meer dan 2 uur en het eten was wat aan de koude kant. Verwacht wel meer voor de prijs die ik ervoor betaal.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en goeie service weer. 1 ding uit de order vergeten te leveren werd binnen 30 min weer nageleverd. Top service en lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker! Wij hadden het er over dat je eigenlijk nergens echte echte bbq kip/vlees kan bestellen in Amsterdam.. Dus wij zijn happy ❤️ ga zo door! So so lobi..

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie service, mijn bestelling was door thuisbezorgd geannuleerd. LATE N8 heeft de bestelling overgenomen en snel afgeleverd!! Nu nog wachten tot thuisbezorgd het geld restitueert. Bestel voortaan rechtstreeks via t restaurant en skip die thuisbezorgd!

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de late night BBQ mix genomen. Zeker een aanrader! Voor herhaling vatbaar

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten tegen een redelijke prijs. Vlees mals, patat goed doorgebakken en de salade was ook goed op smaak

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip en friet was heerlijk, spareribs nog erg rose en hard! Alle smaken in ieder geval helemaal top en zal zeker nog een keer bestellen.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De kip was lekker met name de geur van de bbq. De kalf sparerib was aangebrand en niet te kauwen.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten en service was 10+

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Een van de beste bbq die ik tot nu toe heb gegeten. Het vlees is heerlijk mals en de bbq saus is de spreekwoordelijke kers op de taart. Ik hoop dat de bezorglocaties wordt uitgebreid zodat meerdere mensen hiervan kunnen genieten. Ga zo door!!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb voor de 2e keer besteld en de marinade is heerlijk, maar eigenlijk een beetje zout. De kalfs rib is deze keer ook een beetje aangebrand. Sommige stukjes kip was nog niet helemaal gaar van binnen. Volgende keer beter? Ik ga sowieso weer bestellen! Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Een smaakvolle maaltijd. Kwalitatief met aandacht verpakt en voorbereid. Zeker een aanrader om hier een bestelling te plaatsen

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Word wakker mensen en bestel. Super lekker

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip was gek lekker, was al daar op een tropisch eiland met die kip in me hand. De sides loev ik minder. Hou niet zo van koude pasta en coleslaw. De huzarensalada was okee. Had persoonlijk graag de stokbrood genomen maar was uitverkocht. Het ging om de kip en die was te lekker. Aanrader!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

This was life!! Huzarensalade on point👌 ik had een mix en sate, het was top!! Behalve the ribs, ze waren taai en niet te kauwen. But still I wil order again! Oh ja ik lust geen kool, maar deze koolsalade, iya mang! Keep it up up up...

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk. Aanwinst in Amsterdam!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden. Next time kom ik zeker weer, ookal kom ik uit Rotterdam ;)

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top service en eten was perfect

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten over het algemeen lekker. De saté was een afrader. Het smolt weg op je tong (veel te zacht). Smaakte niet als vlees. Mijn nicht is er ziek van geworden en zelfs haar kat heeft daarna overgegeven.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voelde me een groupie bij afhalen en heb heerlijk gegeten. Kom zeker weer terug, goeie hoeveelheid ook

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en optijd bezorgd

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Subliem zoals altijd!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie shit B

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wou al een tijdje bestellen, uiteindelijk gedaan. Dikke aanrader dit shit was lit !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hopi spang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!! Zelfs de huzarensalade en coleslaw waren heerlijk. Echt genoten!! 👍🏽

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal vanuit Gelderland erheen gereisd om dit te proberen voordat de avondklok ingaat en het was echt de moeite waard!! Goed gemarineerd goed van smaak geen slappe hap en lekkere friet en de aardappel salade was ook top!! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was top! Medewerkers zeer vriendelijk alleen maar good vibes!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was top!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gekruid! Presentatie top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kip gaat kwijt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Latenightbbq is the next thing waar je eten moet bestellen. Goede service, klantvriendelijk, website werkt goed en het allerbelangrijkste: Het eten is GEWELDIG. Keep on going.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je bbq is vlees goed als er geen saus bij moet!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gap